måndag 26 juli 2010

LEKA Sweden - Möbler & barnmöbler !



Barnmöbler kan vara mycket svårt att välja ut då det ställs höga krav på säkerhet, samtidigt som man gärna vill att barnmöbler ska vara långsiktiga köp, och dessutom stimulerar barnets lek och fantasi på bästa möjliga sätt. Vi på Internetmobler har noggrant valt ut ett utbud av barnmöbler med långsiktig design, med stora krav på säkerhet (rundade kanter, inga ytor att klämmas på osv), med härliga former och färger som stimulerar barn i sin värld.

Låt mig stolt presentera: LEKA Sweden !

LEKA möbler är tungt, bastant, blankt, välgjort, omsorgsfullt och omtänksamt utformat, tillverkat och sammanfogat ner till minsta monteringsanvisning! LEKA får en lätt spånplattemöbel som är folierad med skarpa kanter att kännas som om den egentligen borde skämmas för att den finns till... LEKA vill ge barnen det bästa och att det skall räcka - och vara länge, länge - kanske ibland hela livet för en LEKA möbel får alltid vara med - någonstans!

Personligen älskar jag verkligen designen på LEKA´s möbler och barnmöbler då de e enkla, funktionella med ändå så otroligt snygga!

Så, kika in på Internetmöblers utbud av LEKA möbler och barnmöbler ! Tror inte ni kommer bli besvikna :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar