torsdag 25 november 2010

LEKA Sweden i media!

LEKA Sweden är ett oerhört välomtalat varumärke. LEKA har sin historia från 50-talet då möbel- och inredningsarkitekten Evy Westerberg Lindqvist skapade en första kollektion tillsammans med träindustrimannen och formgivaren Torbjörn Ögren. Idag finns LEKA´s möbler & barnmöbler till försäljning i lyxiga butiker på Östermalm, på Moderna Muséet i Stockholm, och ett antal väl utvalda butiker över landet och internationellt. Internetmobler.se kan med stolthet säga att vi säljer LEKA´s möbler & barnmöbler utan mellanhänder, med direkt leverans från LEKA hem till Dig som kund.

LEKA Sweden har omnämnts flitigt i media under den senaste tiden, vi tänkte därför göra en kort presentation av de absolut mest populära produkterna från LEKA´s möbler & barnmöbler som media självmant valt att framhäva.

LEKA´s Trojanska hästen. Vi börjar naturligtvis med den absolut mest populära produkten som blivit ett stjärnskott för LEKA. Den trojanska hästen är storfavoriten som är en oerhört populär doppresent, födelsedagspresent och julklapp. Den är lekfull, rolig, unik, speciell och har av någon anledning en tendens att överleva i generationer.

Trojanska hästen från LEKA i Metro Stockholm 24 februari 2010


Trojanska hästen och rullelefanten från LEKA i Stockholm City 8 oktober 2008


Trojanska hästen från LEKA i den tyska inredningstidningen Landhaus



LEKA´s Elefantbordshyllan & Elefantbordsstödet. En annan favorit ser ni nedan, även denna en populär doppresent till barnrummet, eller kanske födelsedagspresent eller julklapp. Med ett brett urval av olika roliga färger gör sig denna hylla / bordsstöd riktigt bra på sin plats.

Elefantbordshyllan från LEKA i Sköna Hem´s septemberutgåva 2010

Elefantbordsstödet från LEKA i Vi Skogsägare´s februariutgåva 2010



LEKA´s övriga produkter. Nedan har vi samlat andra produkter från LEKA Sweden som omskrivits såväl i Sverige som internationellt.

Mjölkpallen & Höga Pallen från LEKA i kinesisk inredningstidning

Isa från LEKA i Sköna Hem´s augustiutgåva 2009

Ello från LEKA i Family Living´s februariutgåva 2010

Dana från LEKA i Femina



Visst är det kul när duktiga företag får belöning för ett gott arbete! Vill skicka ett stort tack till Anki på LEKA Sweden som sköter ett exceptionellt bra jobb. Om ni är intresserade av LEKA´s möbler & barnmöbler kan ni gå in och kika på det kompletta utbudet under nedansteånde länk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar