tisdag 26 juli 2011

Fiffigt laptopbord

Vill tipsa er om ett oerhört fiffigt laptop-bord!

StudioDesk från amerikanska Bluelounge är ett bord formgivet för laptopanvändare. Bordet har fått mycket uppmärksamhet i press tack vare de många smarta funktionerna som bordet innehar.

StudioDesk utgör en öppen och funktionell plats för en laptopmiljö. Det finns plats för många tillbehör under den utdragbara bordsskivan, där även sladdarna döljs på ett smart och snyggt sätt. Samtidigt är allt lättåtkomligt uppifrån. Du får utan problem plats med nätadaptrar, USB-hubb, externa hårddiskar, routers, laddare, ja även en MacMini sever tillsammans med de medföljande kablarna. Dessutom lämnar endast en spänningskabel skrivbordet för att kunna ge ström till alla Dina tillbehör.

Konstlädermattan är avtagbar. Ben i mahogny och vit laminatskiva skapar tillsammans en tidlös design med oslagbar kvalitet. Bordet kan användas lika väl hemma som på det lilla kontoret. StudioDesk levereras direkt hem till Din dörr i en behändig kartong. Det enda Du behöver skruva på vid leverans på Din StudioDesk är bordsbenen. Fiffigt va?

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar